Lokalafdeling København

Arrangementer


14.10.2019

Banko på Bellahøj

Kom og prøv dit held,
når CCF København inviterer til den årlige julehygge

Det stunder mod jul, og traditionen tro mødes medlemmer og pårørende til banko i november. Aftenen byder på syv almindelige spil og et ekstraspil, og de heldige bliver begavet med gode præmier - hovedpræmien i ekstraspillet er en flot købmandskurv. Der bliver naturligvis serveret gløgg og æbleskiver samt øl og vand, så de hårdt prøvede spillere får styrket sig. 
 
Vi håber, du har lyst til at deltage og gøre det til en hyggelig aften. Der bliver god lejlighed til at snakke sammen både inden, mellem og efter spillene.
 
Hvornår: Torsdag d. 7. november 2019, kl. 19.00 - 21.00.
Hvor: Danhostel Copenhagen Bellahøj/Københavns Vandrerhjem,
Herbergvejen 8, 2700 Vanløse

 
 
Deltagere: Medlemmer samt pårørende.
Pris: 50 kr. pr. person. Prisen dækker et glas gløgg eller en vand/øl samt tre æbleskiver og tre plader til bankospil. Der kan købes ekstra øl eller vand til 20 kr. flasken og ekstra spilleplader til 10 kr. stykket. Husk - at medbringe lige penge eller betal via Mobile Pay (nummeret oplyses på dagen).
Tilmelding via mail til ccf.kbh@gmail.com senest 1. november - klik her 
(Oplys navn(e), tlf.nr., mailadresse og medlemsnummer. Indsæt beløbet (50 kr. pr. person) på vores konto reg.nr. 2253, kontonr. 6885 766 607 og HUSK at tilføje navn(e) i beskedfeltet). 

NB: Oplys om du/I ønsker gløgg, øl eller vand. Fremgår det ikke af tilmeldingen, får du/I serveret gløgg af CCF.

Parkering: Der er mulighed for parkering lige ved Danhostel.

Rutevejledning: Kør/gå ad Bellahøjvej, drej ind ad Næsbyholmvej ved Bodenhoffs bageri, forsæt og drej ad tredje vej til højre, Herbergvejen. (Se evt. Google maps.) Bus 2A holder på hjørnet af Bellahøjvej og Annebergvej (hhv. Primulavej), parallelgaden til Næsbyholmvej.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen i CCF København
Henvendelser om arrangementet på ccf.kbh@gmail.com 
 
15.10.2019
Invitation til medlemsarrangement

Få dig et liv - et godt liv - med kronisk sygdom

CCF København inviterer til endnu et foredrag med life coach Charlotte Godsk Petersen
Det er en styrke at kunne skifte fokus og lægge mærke til det, der giver værdi her og nu, når livet pludselig skifter og sætter andre betingelser end dem, vi ellers regner med. 

Accepten af sygdommen som et vilkår er meget vigtig. Der er dog altid noget, du kan gøre for at få det bedre, nemlig at lære dig, hvor og hvordan din energi skal bruges - og blive klar over de mange historier, du fortæller dig om dig selv hver eneste dag, og som slet ikke er dine egne.
Alle de historier har skabt den, du er i dag. De er blevet programmeret i dig af forældre, kærester eller mennesker nær dig. 
  • Jeg vil gerne give dig en forståelse for, hvilke begrænsninger de historier lægger i dig. Mange af os ender nemlig med at have en indre smerte og uro, vi ikke kan finde ord eller forståelse for.
  • Jeg vil glæde mig til at undervise dig i, hvor store gaver der ligger i vores ubevidste sind, og hvordan du ikke behøver at bruge flere år på at skabe dig et godt liv med en kronisk sygdom.
Den største healing findes i indsigter. Jeg vil gerne være med til at åbne for de indsigter og hjælpe dig med at slette de gamle programmer, der ikke tjener dig mere.
Charlotte Godsk Petersen, life coach, http://www.lclifecoaching.dk/

Hvornår: Torsdag d. 28. november 2019, kl. 19.00 - 22.00.

Hvor: Herlev Hospital, det lille auditorium 
(i nærheden af hovedindgangen, følg CCF’s pile).

Tilmelding via mail til ccf.kbh@gmail.com senest 21/11 - klik her 


NB: Medlemmer af CCF København har fortrinsret, men medlemmer fra andre lokalafdelinger kan få adgang, hvis der er ledige pladser efter den 21. november.

CCF sørger for frugt og vand. Der bliver 20 min. pause.
 
15.10.2019
Indkaldelse til generalforsamling

Ordinær generalforsamling i CCF København

Torsdag den 6. februar 2020, kl. 19.00 på Hvidovre hospital


Efter generalforsamlingen er der foredrag ved forskningslektor, ph.d., overlæge Andreas Munk Petersen, Hvidovre Hospital med følgende emne:   

- Nyt om tarmbakterier og fæcestransplantation til behandling af inflammatoriske tarmsygdomme og irritabel tyktarm

Dagsorden til generalforsamlingen samt yderligere information om foredraget udsendes til medlemmerne pr. mail senest 10. januar 2020.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen i CCF København
Henvendelser om arrangementerne på ccf.kbh@gmail.com

16.10.2019

Har du gode idéer / forslag til foredragsholdere / temaer,
vil bestyrelsen gerne høre fra dig. 

 

Du er velkommen til at tage én pårørende gratis med til vore arrangementer.
For pårørende derover er prisen kr. 50,-. Disse pårørende registreres først når betaling har fundet sted på konto: regnr. 2253 - kontonr. 6885 766 607.

Familiemedlemmer af CCF kan fortsat tage flere pårørende med gratis.

Det er vigtigt, at du holder din mailadresse opdateret hos CCF, for at være sikker på du modtager vores invitationer. Vi udsender ikke længere invitationer med posten.  


Man er altid velkommen til at deltage i medlemsmøder i andre lokalafdelinger end sin egen, blot man er personligt medlem eller familiemedlem af CCF.

Se arrangementer i de andre aktive lokalafdelinger:

>> Nordsjælland   >> Vestsjælland   >> Fyn   >> Sydvestjylland   >> Midtjylland   >> Nordjylland