Lokalafdeling København

Arrangementer:

Aflyst - Ungegruppemøde - bowling og hygge i DGI byen

Så er det blevet tid til endnu en hyggelig stund, hvor vi kan lære hinanden endnu bedre at kende - denne gang skal vi ud og bowle.  I januar mødtes vi på Hvidovre Hospital, ca. 10 personer, kendte og nye ansigter… 

Vi har denne gang valgt at mødes og spise en bid mad sammen på Dalle Valle, og bagefter går vi over i DGI-byen, hvor vi bowler et par timer. Derfra kan vi så gå videre i byen, hvis vi har lyst til det. Foreningen giver maden og bowlingbanerne.

Ungegruppemøder i fremtiden
For at skabe noget genkendelighed og for bedre at kunne huske, hvornår det er, vi mødes, vil vi for fremtiden forsøge at mødes fast, nemlig den sidste mandag i hver måned. Vi vil i hvert fald afprøve det i en periode… (startende fra sidste mandag i april).
Særarrangementer som en bowlingaften, der kan vare flere timer, vil af gode grunde ikke kunne foregå på en mandag aften.

Vi glæder os meget til at have endnu en hyggelig stund sammen, gerne med endnu flere deltagere.

Hjælp modtages gerne
Vi kunne godt bruge hjælp til at få fat i flere unge, så vi kan hjælpe så bredt som muligt. Vi er en frivillig forening med en rigtig god bestyrelse, vi kræver ikke andet, end at man medbringer det gode humør. Husk altid, at hvis du sidder derude med en god idé til foreningen, ungegruppemøde eller ej, så skriv gerne ind til os.
  • Tid: Fredag d. 13. marts 2020 kl. 18:00 - ?
  • Sted: Dalle Valle (Axeltorv ved Palads) og DGI-byen bagefter.
  • Tilmelding: Tilmeld dig senest mandag d. 9. marts på ccf-kobenhavn.nemtilmeld.dk/.
Find mødet på listen over arrangementer og tryk på knappen ”Læs mere” ud for. Udfyld tilmeldingsblanketten, umiddelbart efter modtager du en bekræftelse på din tilmelding. 

NB! Er du forhindret i at møde denne gang, men interesseret i at deltage i fremtidige møder eller har nogle gode forslag til arrangementer/møder, må du meget gerne skrive det til os på ccf.kbh@gmail.com.

Mange hilsner

Rikke og Nicolai
Ungegruppearrangører i CCF København

Rikke: 28 40 26 92
Nicolai: 61 85 84 47

Aflyst - Mad som hjælper og modstander - Et foredrag med ernæringsterapeut Mia Damhus

Ethvert måltid sætter immunsystemet i øget alarmberedskab. Har du kroniske eller tilbagevendende inflammation i tarmen, er det vigtigt at kende den måltidssammensætning og de fødevarer, der giver mindst inflammation.

Din mad fodrer nemlig ikke bare dig, men også dine tarmbakterier. Som tak kan de belaste dit immunsystem og øge inflammationen.

Inflammationen kan desuden give næringsstofmangler, som også kan påvirkes af den medicinske og kirurgiske behandling.

Ved foredraget bliver du klogere på fødevarereaktioner og praktiske fremgangsmåder, hvordan du kan påvirke din tarms mikrobiota uden transplantation, hvad du kan gøre for at øge optagelsen af næringsstoffer fra den mad, du spiser, cases til belysning af muligheder ved autoimmune, inflammatoriske tarmlidelser og korttarmssyndrom.
  • Tid: Onsdag d. 6. maj 2020 kl. 19:00 til 21:00
  • Sted: Herlev Hospital, Borgmester Ib Juuls Vej 1, 2730 Herlev
  • Tilmelding: Tilmeld dig senest søndag d. 3. maj 2020 kl. 23:55 på ccf-kobenhavn.nemtilmeld.dk/.
Find mødet på listen over arrangementer og tryk på knappen ”Læs mere” ud for. Udfyld tilmeldingsblanketten, umiddelbart efter modtager du en bekræftelse på din tilmelding.

Deltagelse er gratis for dig som medlem af CCF samt den første pårørende, du tager med. Derefter er prisen 50 kr. pr. person - vælg billettypen ”Pårørende” og brug dit betalingskort.

NB: Medlemmer af CCF København samt deres pårørende har fortrinsret. Medlemmer fra andre lokalafdelinger inklusive en enkelt pårørende kan også få adgang, hvis der bliver pladser til overs. Adgang for den ene pårørende er også gratis. 

Andre arrangementer på vej:

Ultimo 2020 - arrangement med socialrådgiver fra CCF foreningen

Februar 2021 - foredrag ved Oluaf Borbye Pedersen 
 

 

Har du gode idéer / forslag til foredragsholdere / temaer,
vil bestyrelsen gerne høre fra dig. 

 

Du er velkommen til at tage én pårørende gratis med til vore arrangementer.
For pårørende derover er prisen kr. 50,-. Disse pårørende registreres først når betaling har fundet sted på konto: regnr. 2253 - kontonr. 6885 766 607.

Familiemedlemmer af CCF kan fortsat tage flere pårørende med gratis.

Det er vigtigt, at du holder din mailadresse opdateret hos CCF, for at være sikker på du modtager vores invitationer. Vi udsender ikke længere invitationer med posten.  


Man er altid velkommen til at deltage i medlemsmøder i andre lokalafdelinger end sin egen, blot man er personligt medlem eller familiemedlem af CCF.

Se arrangementer i de andre aktive lokalafdelinger:

>> Nordsjælland   >> Vestsjælland   >> Fyn   >> Sydvestjylland   >> Midtjylland   >> Nordjylland