Lokalafdeling Østjylland 2019


Torsdag den 3. oktober 2019 kl. 19.00, Vejlby Sognegård:


Foredrag om Osteopati - helhedsorienteret behandlingsform ved tarmsygdomme og IBS, ved Jens Gram, Aarhus Osteopati.

Jens skriver om foredraget:
Dette foredrag er til dig der vil høre mere omkring hvordan osteopati arbejder med tarmsygdomme/diagnoser (herunder irritabel tyktarm). Vi vil her komme ind på den ostepatiske behandling, hvor vi arbejder med bindevævet i dine organer og det nervesystem, der styrer dette. Vi kommer også ind på den vejledning og de råd, vi giver vores patienter herunder også funktionel medicin (ernæring, kosttilskud, motion osv.). Vi dykker sammen ned i fysiologien og evidensen bag behandlingen og præsenterer jer for nogle af de cases, vi ser til dagligt i klinikken.Lørdag den 2. november 2019:

Vi fejrer CCF Østjyllands 30-års jubilæum. De sidste detaljer mangler stadig at falde på plads før vi kan afsløre programmet, men vi lover det bliver godt.
Alle medlemmer modtager særskilt invitation til arrangementet.Torsdag den 28. november 2019 kl. 19.00, Vejlby Sognegård:

Traditionen tro holder vi igen i år vores populære julehyggearrangement med bankospil.
Mere info om arrangementet i næste nyhedsbrev. 
Vedrørende arrangementerne

Vi sælger amerikansk lotteri til foredragsarrangementerne, hvor der er mulighed for at støtte lokalafdelingens arrangementer, så husk kontanter/MobilePay.