Lokalafdeling Østjylland


Lokalafdelingen blev startet i 1989.

Vi dækker fra Randers i nord til Hedensted i syd, Silkeborg og Kjellerup i vest samt hele Djursland og er ca. 700 medlemmer.

Vi afholder 3-4 medlemsmøder om året, med fagligt og socialt indhold. Er du medlem af Colitis-Crohn Foreningen, og bor du i ovennævnte område, modtager du vores nyhedsbrev med information om vores arrangementer. Har du en god idé til kommende møder, er du altid velkommen til at kontakte bestyrelsen.
 

Nyheder og arrangementer

Øv! Vi må desværre aflyse vores planlagte jubilæum 2/11. 

Siden før sommerferien har vi forsøgt at stable en paneldebat med læger fra flere specialer på benene, men det har vist sig usandsynlig svært at få lægerne til at stille op en lørdag eftermiddag. 

Vi i bestyrelsen er rigtig ærgerlige over at måtte aflyse og ville ønske, at det store arbejde, vi har lagt i arrangementet, havde båret frugt. 

I stedet markerer vi lokalafdelingens 30-års jubilæum på anden vis i forbindelse med vores generalforsamling først i det nye år.
 

Torsdag den 28. november 2019 kl. 19.00, Vejlby Sognegård:

Traditionen tro holder vi igen i år vores populære julehyggearrangement med bankospil.
Mere info om arrangementet i næste nyhedsbrev.

 

CCF Østjylland er på Facebook

Følg med på Facebook og få informationer om medlemsarrangementer og andre aktiviteter i din lokalafdeling. 
Klik forbi
www.facebook.com/ccfoestjylland og giv os et ”like”. 
 

Ungegruppen i CCF Østjylland

I CCF Østjylland har vi en velfungerende ungegruppe, som henvender sig til dig mellem 18 og 30 år. Her kan du møde andre unge i samme situation som dig selv. Har du ikke helt mod på at mødes endnu, så start fx med at melde dig ind i ungegruppens Facebook-gruppe: "Ccf ungegruppe Østjylland". Her planlægger vi i fællesskab, hvad vi laver, og hvornår vi mødes. Har du en god ide til en aktivitet, kan du bare sige til. Ungegruppens koordinator er Katrine Zeuner Nielsen. Ungegruppens arrangementer annonceres også på ungegruppens Facebook-gruppe samt på lokalafdelingens hjemmeside. Ungegruppen kan også kontaktes på ccfungegruppeoestjylland@gmail.com
 

Kontakt CCF Østjylland

Hvis du har brug for at kontakte lokalafdeling Østjylland, kan du benytte dig af nedenstående adresse- og telefonoplysninger.

Formand
Inger Graversen
Nørregade 23, st. tv
8660 Skanderborg

Telefon: 51 74 45 16 efter kl. 17.00