Lokalafdeling Østjylland


Lokalafdelingen blev startet i 1989.

Vi dækker fra Randers i nord til Hedensted i syd, Silkeborg og Kjellerup i vest samt hele Djursland og er ca. 700 medlemmer.

Vi afholder 3-4 medlemsmøder om året, med fagligt og socialt indhold. Er du medlem af Colitis-Crohn Foreningen, og bor du i ovennævnte område, modtager du vores nyhedsbrev med information om vores arrangementer. Har du en god idé til kommende møder, er du altid velkommen til at kontakte bestyrelsen.


Bestyrelsen i CCF Østjylland takker for opbakningen til vores arrangementer og ønsker alle medlemmer og deres familie en glædelig jul.

Torsdag den 7. februar 2019 kl. 18.30:
Generalforsamling og foredrag med overlæge Jens Dahlerup, afdeling for Lever-, Mave- og Tarmsygdomme, Aarhus Universitetshospital.Se mere om kommende aktiviteter under "Arrangementer"


CCF Østjylland er på Facebook - "CCF Østjylland" - find os, synes godt om og del meget gerne. Siden bliver opdateret med arrangementer, nyheder osv.
 


Ungegruppen:

Har du colitis eller Crohn, og er du mellem 18 og 30 år?

I Lokalafdeling Østjylland har vi en ungegruppe, som mødes ca. hver anden måned.
Her møder du andre unge i samme situation som dig selv.

Ungegruppen har fået ny koordinator:
Mit navn er Katrine, jeg er 24 år gammel og er i gang med en kandidat i psykologi på Århus Universitet. Da jeg var 16 år gammel fik jeg konstateret colitis ulcerosa, og i løbet af et par år kom der to autoimmune lever-diagnoser oveni. Jeg er med mine snart 9 år i IBD-gamet efterhånden en garvet spiller. Jeg glæder mig til at være med til at forsøge at facilitere sparing og hygge for mine unge IBD-kollegaer i CCF Østjylland, som ny koordinator for ungegruppen. Jeg har selv de sidste mange år haft meget glæde af at komme i gruppen, og jeg håber at fortsætte i samme spor som hidtil, så endnu flere forhåbentlig kan få glæde af et rummeligt og åbent fællesskab.

Følg med på Facebook, klik ind og bliv medlem af vores gruppe:
"CCF ungegruppe Østjylland"

Ungegruppen kan også kontaktes på:
ccfungegruppeoestjylland@gmail.com


 Netværksgrupper

Har du, dit barn eller din pårørende colitis ulcerosa eller Crohns sygdom? Har du brug for nogle at udveksle erfaringer med? Så kan en netværksgruppe måske være noget for dig! En netværksgruppe for forældre med sygdomsramte børn er allerede i gang. Andre netværksgrupper kan være målrettet fx: pårørende, mænd, nydiagnosticerede, ung og syg, stomiopererede, unge under uddannelse m.fl. Bestyrelsen i CCF Østjylland er behjælpelig med opstart af nye grupper i Østjylland, hvorefter grupperne bliver selvkørende. Kontakt et bestyrelsesmedlem, hvis du har forslag til en netværksgruppe eller kunne tænke dig at være en del af en netværksgruppe. 


Husk at tilmelde dig nyhedsbrevet fra landsforeningen - se linket på forsiden.

Hvis din mailadresse endnu ikke er registreret i CCF's medlemsdatabase eller den skal rettes, vil vi bede dig sende en mail til info@ccf.dk. Husk at oplyse navn og medlemsnummer. Samtidig vil vi bede dig oplyse hvilken sygdom du har og dit fødselsår - det giver os mulighed for at målrette invitationer, nyheder og publikationer.

Dit medlemsnummer står bag på CCF Magasinet, hvis du ikke lige kan huske det:-)


Hvis du vil være sikker på, at du får CCF Magasinet fra landsforeningen, og nyhedsbrev fra os tids nok til, at du kan deltage i de arrangementer der er, så HUSK adresseændring/ændring af mailadr. til foreningen, hvis/når du flytter.