Lokalafdeling Østjylland


Lokalafdelingen blev startet i 1989.

Vi dækker fra Randers i nord til Hedensted i syd, Silkeborg og Kjellerup i vest samt hele Djursland og er ca. 700 medlemmer.

Vi afholder 3-4 medlemsmøder om året, med fagligt og socialt indhold. Er du medlem af Colitis-Crohn Foreningen, og bor du i ovennævnte område, modtager du vores nyhedsbrev med information om vores arrangementer. Har du en god idé til kommende møder, er du altid velkommen til at kontakte bestyrelsen.
 


Nyheder


​Nyhedsbrev er sendt på mail til alle medlemmer, der ønsker at modtage elektronisk.
​Medlemmer, der ønsker at modtage brev, kan forvente at modtage nyhedsbrevet sidst i uge 13. Træt af at vente på brev? Oplys din mailadresse på info@ccf.dk, så modtager du på mail fremover - du får post hurtigere og vi sparer penge på porto.


Se mere om kommende aktiviteter under "Arrangementer"


CCF Østjylland er på Facebook - "CCF Østjylland" - find os, synes godt om og del meget gerne. Siden bliver opdateret med arrangementer, nyheder osv.

 


Ungegruppe

Har du colitis eller Crohn, og er du mellem 18 og 30 år?

I Lokalafdeling Østjylland har vi en ungegruppe, som mødes ca. hver anden måned.
Her møder du andre unge i samme situation som dig selv.

Ungegruppen har fået ny koordinator - Katrine Zeuner Nielsen.

Følg med på Facebook, klik ind og bliv medlem af vores gruppe:
"CCF ungegruppe Østjylland"

Ungegruppen kan også kontaktes på:
ccfungegruppeoestjylland@gmail.com


 Netværksgrupper

Har du, dit barn eller din pårørende colitis ulcerosa eller Crohns sygdom? Har du brug for nogle at udveksle erfaringer med? Så kan en netværksgruppe måske være noget for dig! En netværksgruppe for forældre med sygdomsramte børn er allerede i gang. Andre netværksgrupper kan være målrettet fx: pårørende, mænd, nydiagnosticerede, ung og syg, stomiopererede, unge under uddannelse m.fl. Bestyrelsen i CCF Østjylland er behjælpelig med opstart af nye grupper i Østjylland, hvorefter grupperne bliver selvkørende. Kontakt et bestyrelsesmedlem, hvis du har forslag til en netværksgruppe eller kunne tænke dig at være en del af en netværksgruppe. 


Husk at tilmelde dig nyhedsbrevet fra landsforeningen - se linket på forsiden.

Hvis din mailadresse endnu ikke er registreret i CCF's medlemsdatabase eller den skal rettes, vil vi bede dig sende en mail til info@ccf.dk. Husk at oplyse navn og medlemsnummer. Samtidig vil vi bede dig oplyse hvilken sygdom, du har, og dit fødselsår - det giver os mulighed for at målrette invitationer, nyheder og publikationer.

Dit medlemsnummer står bag på CCF Magasinet, hvis du ikke lige kan huske det:-)


Hvis du vil være sikker på, at du får CCF Magasinet fra landsforeningen, og nyhedsbrev fra os tids nok til, at du kan deltage i de arrangementer der er, så HUSK adresseændring/ændring af mailadr. til foreningen, hvis/når du flytter.