Lokalafdeling Østjylland


Lokalafdelingen blev startet i 1989.

Vi dækker fra Randers i nord til Hedensted i syd, Silkeborg og Kjellerup i vest samt hele Djursland og er ca. 700 medlemmer.

Vi afholder 3-4 medlemsmøder om året, med fagligt og socialt indhold. Er du medlem af Colitis-Crohn Foreningen, og bor du i ovennævnte område, modtager du vores nyhedsbrev med information om vores arrangementer. Har du en god idé til kommende møder, er du altid velkommen til at kontakte bestyrelsen.
 

 


Som lovet link til foredraget: Sunde tarme og ro i maven med Oluf Borbye Pedersen og Anette Harbech Olesen:

https://www.madforlivet.com/viden-og-forskning/sunde-tarme-og-ro-i-maven-foredrag/
 


 

Ungegruppens nye infomateriale er klar og udleveres på relevante afdelinger på AUH, Regionshospilat i Randers, Horsens og Silkeborg.

        
CCF Østjylland er på Facebook

Følg med på Facebook og få informationer om medlemsarrangementer og andre aktiviteter i din lokalafdeling. 
Klik forbi
www.facebook.com/ccfoestjylland og giv os et ”like”. 
 

Ungegruppen i CCF Østjylland

I CCF Østjylland har vi en velfungerende ungegruppe, som henvender sig til dig mellem 18 og 30 år. Her kan du møde andre unge i samme situation som dig selv. Har du ikke helt mod på at mødes endnu, så start fx med at melde dig ind i ungegruppens Facebook-gruppe: "Ccf ungegruppe Østjylland". Her planlægger vi i fællesskab, hvad vi laver, og hvornår vi mødes. Har du en god ide til en aktivitet, kan du bare sige til. Ungegruppens koordinatorer er Sofie Vejrup og Asger Frisgård. Ungegruppens arrangementer annonceres også på ungegruppens Facebook-gruppe samt på lokalafdelingens hjemmeside. Ungegruppen kan også kontaktes på ungeccf@gmail.com
 

Kontakt CCF Østjylland

Hvis du har brug for at kontakte lokalafdeling Østjylland, kan du benytte dig af nedenstående adresse- og telefonoplysninger.

Formand
Inger Graversen
Nørregade 23, st. tv
8660 Skanderborg

Telefon: 51 74 45 16 efter kl. 17.00