Lokalafdeling Østjylland


Lokalafdelingen blev startet i 1989.

Vi dækker fra Randers i nord til Hedensted i syd, Silkeborg og Kjellerup i vest samt hele Djursland og er ca. 700 medlemmer.

Vi afholder 3-4 medlemsmøder om året, med fagligt og socialt indhold. Er du medlem af Colitis-Crohn Foreningen, og bor du i ovennævnte område, modtager du vores nyhedsbrev med information om vores arrangementer. Har du en god idé til kommende møder, er du altid velkommen til at kontakte bestyrelsen.

Vi har modtaget en donation på 10.000 kr. fra "Oliekanden".
Der kommer bekrivelse og billeder fra dagen snarest muligt.

CCF Østjylland er på facebook:

Følg med på Facebook og få informationer om medlemsarrangementer og andre aktiviteter i din lokalafdeling. 
Klik forbi www.facebook.com/ccfoestjylland og giv os et ”like”. 
 

Ungegruppen i CCF Østjylland

I CCF Østjylland har vi en velfungerende ungegruppe, som henvender sig til dig mellem 18 og 30 år. Her kan du møde andre unge i samme situation som dig selv. Har du ikke helt mod på at mødes endnu, så start fx med at melde dig ind i ungegruppens Facebook-gruppe: "Ccf ungegruppe Østjylland". Her planlægger vi i fællesskab, hvad vi laver, og hvornår vi mødes. Har du en god ide til en aktivitet, kan du bare sige til. Ungegruppens koordinator er Katrine Zeuner Nielsen. Ungegruppens arrangementer annonceres også på ungegruppens Facebook-gruppe samt på lokalafdelingens hjemmeside. Ungegruppen kan også kontaktes på ccfungegruppeoestjylland@gmail.com