Lokalafdeling Nordsjælland 

Velkommen. Vi er en lokalafdeling som blev genstartet i sommeren/efteråret 2015. med omkring 330 medlemmer. Vi dækker postnumrene fra Hørsholm op nordpå til Helsingør-Gilleleje-Tisvildeleje-Melby-Hundested-Jægerspris-Frederiksværk-Frederikssund- Skibby- Jyllinge-Ølstykke-Stenløse-Ledøje-Smørum-Farum-Lynge-Birkerød og alt imellem.

Vi har lige holdt generalforsamling (februar 2019) og holder lige sammen på afdelingen med et minimum af bestyrelsesmedlemmer. Skulle du have fortrudt du ikke blev valgt ind  så vil vi da meget gerne have din hjælp alligevel. Du skal bare henvende dig til en fra bestyrelsen. Pårørende er også yderst velkomne.

Vi har tidligere lavet et par vellykkede arrangementer, og vi fortsætter selvfølgelig med de 2 som har haft størst tilslutning, nemlig Gospell og julebankospil.
Vi vil gerne lave flere arrangementer, så kom gerne med ideer og ønsker til hvad du kunne tænke dig at komme til eller deltage i.

Vi sender ikke ud med post længere da det både er for dyrt og for langsomt (hvis det da overhovedet kommer frem) så følg med her på hjemmesiden og i medlemsbladet, samt din mail. Giv os meget gerne din mail adresse. Vi lover ikke at spamme dig og vi passer godt på din mailadresse og giver den ikke videre til andre uden din tilladelse iht. persondataloven.