Forældre & børnekursus

KURSUS FOR FORÆLDRE OG BØRN DEN 2. - 4. oktober 2020

DER ER NU LUKKET FOR TILMELDINGER TIL ÅRETS KURSUS!


Tag på weekend med familien, hvor I får både faglige og sociale input.
 
Kom som I er, med jeres rygsække fyldt med oplevelser og erfaringer, som vi alle kan have glæde af. Undervejs vil I garanteret opleve, at I også får fyldt mere i, og når I skal hjem vil rygsækken højst sandsynligt være fyldt op med ny viden, og mange indtryk fra andre familier i samme.

Lider dit barn af Crohn, colitis ulcerosa eller irritabel tyktarm? – I oktober 2020 afholdes der igen kursus for familier, hvor børn i alderen 6 - 18 år med en af sygdommene samt deres forældre og søskende kan deltage.

Weekenden byder på børneaktiviteter i form at kreative ting og udendørs leg. For forældrene vil der være forskellige foredrag, eksempelvis med læger, psykologer, socialrådgivere.
Herudover vil der være rig mulighed for at tale om hverdagens problemer og få et indblik i, at man ikke er alene.

Så meld jer til en indholdsrig kursusweekend den 2. – 4. oktober, hvor hele familien kan være sammen med ligestillede. Pris for hele weekenden er 450,00 kr. pr. forældre og 150,00 kr. for søskende (alder 6-18 år). Max 2 søskende.

Stedet er Vejen Idrætscenter. Deltagerne bliver indlogeret på værelser, hvor der er eget bad og toilet. Derfor vil der også kun være et begrænset antal pladser på kursusstedet.

På kurset er der ingen aldersgrænse, men man skal have lyst til at være sammen med børn i alle aldre og deltage i de aktiviteter der er planlagt. Selvfølgelig tages der højde for at man kan have det skidt, men ellers så kontakt os og vi finder en løsning, der er tilfredsstillende for jer og den situation I står i.

Ved spørgsmål skriv til mail-adressen: info@ccf.dk eller ring til sekretariatet i Odense på tlf.: 35 35 48 82. Du vil så blive henvist til den rette person for at få dine spørgsmål besvaret på bedste vis.

Sidste frist for tilmelding er den 14. september 2020.


OBS: Husk at undersøge i din hjemkommune om du er berettiget til at få refusion af jeres deltager-og transportudgifter m.v. inden kurset. Der kan søges refusion efter Servicelovens § 41. Læs mere her: http://www.ccf.dk/raadgivning/socialraadgiver/boern-og-unge/merudgift
Det er vigtigt, at I redegør, at formålet med kurset er, at I som forældre kan få redskaber til at mestre barnets problemer, handicap i dagligdagen og til at støtte barnet i dets udvikling. Husk ved et evt. afslag, at få det skriftligt med begrundelse, samt klageadgang/frist.
 

Medl. Nr.

Vi har deltaget i år:

Navn forældre 1

Navn forældre 2

Navn på barn der er syg

Søskende (navn og alder)

Adresse

Postnummer og by

E-mail

Telefon

Sygdom

Fødselsår på sygdomsramt

Må jeres navne, adresser, telefonnummer, mailadresse, samt sygdom blive påført på en deltagerliste, der udleveres til alle andre deltager:  

     KURSUS FOR FORÆLDRE OG BØRN  2020

Sidste nyt

28/10/20
Det nye nummer af CCF Magasinet er nu på gaden ... 
 
27/10/20
​​Inflammatoriske tarmsygdomme øger ikke risikoen for at få corona. Det viser et stort st ... 
 
23/10/20
Mange plages af følgesygdomme og bivirkninger ... 
 
Gå til nyhedsarkiv
member
member
member