Forældre & børnekursus

Tag på weekend med familien, hvor I får både faglige og sociale input.
 
Kom som I er, med jeres rygsække fyldt med oplevelser og erfaringer, som vi alle kan have glæde af. Undervejs vil I garanteret opleve, at I også får fyldt mere i, og når I skal hjem vil rygsækken højst sandsynligt være fyldt op med ny viden, og mange indtryk fra andre familier i samme sted.

Lider dit barn af Crohn, colitis ulcerosa, irritabel tyktarm, galdesyremalabsorption eller mikroskopisk kolit? – Marts 2024 afholdes der igen kursus for familier, hvor børn i alderen 6 - 18 år med en af sygdommene samt deres forældre og søskende kan deltage.

Weekenden byder på aktiviteter i form at kreative tiltag og udendørs leg. For forældre og (den tarmsyge efter behov) vil der være forskellige foredrag, eksempelvis med læger, psykologer, socialrådgivere.
Herudover vil der være rig mulighed for at tale om hverdagens problemer og få et indblik i, at man ikke er alene.

Så meld jer til en indholdsrig kursusweekend den 2. – 3. marts, hvor hele familien kan være sammen med ligestillede. Pris for hele weekenden er 450,00 kr. pr. forældre og 150,00 kr. for søskende (alder 6-18 år). Max 2 søskende.

Stedet er Danhostel i Fredericia. Deltagerne bliver indlogeret på familieværelser, hvor der er eget bad og toilet. Der vil kun være et begrænset antal pladser på kursusstedet og det er først til mølle.

På kurset er der ingen aldersgrænse, men man skal have lyst til at være sammen med børn i alle aldre og deltage i de aktiviteter der er planlagt. Selvfølgelig tages der højde for at man kan have det skidt eller særlige behov der skal tages højde for, ellers så kontakt kursusansvarlig Jeppe jr@ccf.dk og så bestræber vi os på at finde en løsning, der er tilfredsstillende for jer og den situation I står i.

Ved spørgsmål angående tilmeldingen, skriv til mail-adressen: info@ccf.dk eller ring til sekretariatet i Odense på tlf.: 35 35 48 82. Du vil så blive henvist til den rette person for at få dine spørgsmål besvaret på bedste vis.

Sidste frist for tilmelding er onsdag den 11. februar
Der er et begrænset antal pladser, tilmelding er efter først til mølle!


Tilmelding er først gældende, når du har modtaget en bekræftelse.

OBS: Husk at undersøge i din hjemkommune om du er berettiget til at få refusion af jeres deltager-og transportudgifter m.v. inden kurset. Der kan søges refusion efter Servicelovens § 41. Læs mere her: http://www.ccf.dk/raadgivning/socialraadgiver/boern-og-unge/merudgift
Det er vigtigt, at I redegør, at formålet med kurset er, at I som forældre kan få redskaber til at mestre barnets problemer, handicap i dagligdagen og til at støtte barnet i dets udvikling. Husk ved et evt. afslag, at få det skriftligt med begrundelse,samt klageadgang/frist.
 

Medl. Nr.

Vi har deltaget i år:

Navn forældre 1

Navn forældre 2

Navn på barn der er syg

Søskende (navn og alder)

Adresse

Postnummer og by

E-mail

Telefon

Sygdom

Fødselsår på sygdomsramt

Bemærkninger – allergier og andre hensyn inkl. ved søskende    

Må jeres navne, adresser, telefonnummer, mailadresse, samt sygdom blive påført på en deltagerliste, der udleveres til alle andre deltager:  

     KURSUS FOR FORÆLDRE OG BØRN  2024

Sidste nyt

13/02/24
Lørdag den 6. april 2024 kl, 12:30. ... 
 
08/02/24
Sekretariatet har fået nye åbningstider ... 
 
29/01/24
CCF Magasinet er nu på gaden ... 
 
Gå til nyhedsarkiv
member
member