Internationalt- og øvrigt samarbejde

CCF samarbejder med forskellige internationale organisationer for altid at kunne præsentere den nyeste forskning, nye former for behandling og meget mere.

Den internationale hovedorganisation hedder EFCCA. Du kan læse mere om organisationen på www.efcca.org

Ønsker du at kontakte de andre nordiske foreninger, kan du benytte nedenstående mailadresser:

Finland, ccafin@crohnjacolitis.fi
Island, ccu@isl.is
Norge, lmfnorge@online.no
Sverige, rmt@magotarm.se

Colitis-Crohn Foreningen samarbejder også med andre, som fx virksomheder, i forbindelse med diverse projekter og oplysningskampagner mv. til gavn for vores medlemmer.
Se fx denne liste fra Lif (lægemiddelindustriforeningen) - klik her

CCF indsamling via Caremaker vedr. CCF’s 25års jubilæum

Det indsamlede beløb kr. 3.737,48 er anvendt til transport til PR- og planlægningsmøder i forbindelse med CCF’s  jubilæumsarrangement den 28. april 2014, i Danmarks Designmuseum, København. Arrangementet blev vha. en workshop brugt til at sætte interessenter til at udarbejde en løsningsmodel for hvordan man kan sætte ind på at styrke partnerskabet mellem læge/sygeplejerske og patient. Pressemeddelelse blev udsendt efter workshop, og kan i grundtræk læses her - klik her

Temaet er efterfølgende fortsat i arbejdet på Folkemødet 2014.

Samarbejdsaftaler:

Samarbejdsaftale vedr. "Quality of Care2, kommunikationsindsats 2015"
Donationskontrakt vedr. ungdomsarbejde i 2015
Donationskontrakt vedr. Toilet-app
Samarbejdsaftale vedr. "Dækning af CCFs transport udgifter i forbindelse med...."
Sponsorat til lay-out og trykning af KIT-folder
Donationskontrakt vedr. "CCF's deltagelse ved Altingets konference "Overbehandling"
Donationskontrakt vedr. event ifm. World IBD Day
Samarbejdsaftale "KORA Patientundersøgelse 2016"
Samarbejdsaftale "De Autoimmunes aktiviteter på Bornholm 2016"
Donationskontrakt vedr. "Deltagelse i Dagens Medicins konference om multisygdomme"
Donationskontrakt vedr. "Støtte til IBD dagen 2016"
Donationskontrakt vedr. "Deltagelse i konference - fra silotænkning til sammenhæng"
Samarbejdsaftale vedr. deltagelse i seminar om Biosimilær samt rådgivning om patientinvolvering
Sponsoraftale "Følgesygdomme i fokus"
Sponsoraftale "KORA: Delrapporter om komorbiditeter"
Sponsoraftale "Online-materiale om Autoimmune sygdomme"

Sidste nyt

03/02/17
Det nye nummer af CCF Magasinet er nu på gaden. ...

18/01/17
Husk at møde op og støtte op om arbejdet i din lokalforening! ...

11/01/17
Lørdag den 7. januar 2017 blev der afholdt ekstraordinær generalforsamling. ...

Gå til nyhedsarkiv

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Colitis-Crohn Foreningens nyhedsbrev, så modtager du de seneste nyheder om forskning, CCF-arrangementer, kurser, politik, aktiviteter i diskussionsgrupperne og meget mere.

Tilmeld nyhedsbrevet
member