Lokalafdeling Sydøstjylland


Velkommen

Vi vil i bestyrelsen for Lokalafdeling Sydøstjylland yde vores bedste indsats for medlemmerne og pårørende i form af møder, arrangementer m.m.

Som medlem af Colitis-Crohn Foreningen bliver du samtidig automatisk medlem af en lokalafdeling. Lokalafdeling Sydøstjylland er området omkring Vejle, Kolding og Fredericia og vi har ca. 230 lokale medlemmer.

Vi afholder mindst 4 medlemsmøder/arrangementer om året, med fagligt og/eller socialt indhold. Er du medlem af Colitis-Crohn Foreningen vil du kunne læse om vores møder/arrangementer i Colitis-Crohn Bladet, der udkommer 4 gange årligt. Bladet modtager du med posten i februar, maj, august og november. Du kan også holde dig orienteret her på hjemmesiden, som altid vil være opdateret med nyheder og informationer om kommende arrangementer.

NYT! Derudover er lokalafdelingen også kommet på Facebook. Vi har oprettet en gruppe, der hedder "CCF sydøstjylland Lokalafdeling". Meld dig ind i gruppen og hold dig også opdateret der.

Ønsker du at blive medlem af Colitis-Crohn Foreningen, vælg "Indmeldelse" øverst på siden eller kontakt lokalformand Marlene Nielsen på ccf.vejle@gmail.com

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, ris / ros eller gode idéer.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen i Lokalafdeling Sydøstjylland