Hverdag med stomi?

Find en diskussionsgruppe om emnet: klik her
Informationshæftet kan hentes som PDF-fil: klik her
Stomikort for medlemmer - klik her
29 patienthistorier - klik her

FORORD

Denne publikation er udgivet af Landsforeningen til bekæmpelse af colitis ulcerosa, Crohns sygdom samt andre relaterede tarmsygdomme.

Den er skrevet af og for patienter, for at belyse nogle af de praktiske og følelsesmæssige aspekter det har, at få anlagt en stomi. I den forbindelse har vi fået faglig bistand af læge, sygeplejerske og patient.

Dette hæfte er specielt beregnet på de colitis ulcerosa- og morbus Crohn patienter, der skal have eller har fået anlagt en ileostomi eller kolostomi. Alle aldersgrupper er i risiko for, at den medicinske behandling ikke har tilstrækkelig effekt. Derfor kan der opstå behov for anlæggelse af en stomi. Vi ved, at der i denne situation, vil opstå en masse spørgsmål. Vi håber dette hæfte kan være med til at give nogle svar. Det kan dog på ingen måde erstatte den personlige dialog mellem læge og patient, og vi håber, at hæftet kan virke som grundlag for yderligere og uddybende spørgsmål overfor læger og hospitalspersonale.

Venlig hilsen CCF’s Hovedbestyrelse & Det Lægelige RådRedigeret juli 2014 Layout: Bonnesen Design v/Karin Bonnesen
Tryk: PRinfo Trekroner A/S

Copyright: Colitis-Crohn Foreningen Mekanisk, fotografisk, elektronisk eller anden gengivelse af dette hæfte, indhold, eller dele heraf, er ikke tilladt ifølge dansk lov om ophavsret.

Tak til Kirstine Hardam A/S
Læs om Hverdag med stomi (PDF) - klik her
 

Sidste nyt

13/02/24
Lørdag den 6. april 2024 kl, 12:30. ... 
 
08/02/24
Sekretariatet har fået nye åbningstider ... 
 
29/01/24
CCF Magasinet er nu på gaden ... 
 
Gå til nyhedsarkiv
member
member