Facebookgruppe for Lokalafdeling Sydvestjylland.
Her beskriver vi arrangementer mm.
https://www.facebook.com/groups/330579141827/

DrugStars

Med App'en DrugStars er det muligt at donere til velgørenhed, hver gang du husker at tage din medicin. Uden at det koster dig en krone! Du bestemmer selv, hvilken sag du ønsker at støtte, og du kan for eksempel vælge at støtte Colitis-Crohn Foreningen.

Tænk, du kan samlede penge ind til Colitis-Crohn Foreningen blot ved at tage din medicin!
 
Selvom det lyder for godt til at være sandt, så er det faktisk muligt. Colitis-Crohn Foreningen har nemlig nu fået sin egen side i app’en DrugStars, der donerer til velgørenhed, når du tager din medicin.

Hvordan fungerer det?

Når du har downloadet appen, får du som bruger point i form af stjerner, når du tager din medicin eller udvalgte håndkøbspræparater. De stjerner bliver vekslet til rigtige penge, når du vælger at donere dem til en bestemt forening
–  uden at det koster dig en krone! Læs mere om konceptet herunder.

Download DrugStars, og vær med til at støtte Colitis-Crohn Foreningen arbejde for at, forbedre forholdene for mennesker ramt af kronisk tarmsygdomme og IBS.

Det er meget enkelt

1. Download DrugStars app’en fra www.DrugStars.com, eller find den på Google Play eller App Store, og registrér din medicin. 
2. Fortsæt med at tage din medicin, som din læge har anvist.
3. Få “Stjerner” i belønning for at have taget din medicin (heraf navnet DrugStars).
4. Giv dine “DrugStars” til Colitis-Crohn Foreningen, så konverterer DrugStars stjernerne til rigtige penge. 

Mange bække små giver bedre patientvilkår verden over

1 stjerne repræsenterer 7 øre. Det lyder ikke af meget – men ”mange bække små gør en stor å”, og en gennemsnitlig patient samler ca. 1000 stjerner sammen årligt. Hvis 1000 patienter gør det årligt, så får Colitis-Crohn Foreningen hele 70.000 kr. i støtte! Det er støtte, der vil være med til at løfte foreningens arbejde til gavn for de 55.000 mennesker i Danmark med kronisk tarmbetændelse og de op mod 1 mio. der har irritabel tyktarm.

Claus Møldrup, tidligere professor i socialfarmaci, er grundlægger af DrugStars, og visionerne er store: “Tænk, hvis hver dosis medicin, der indtages på verdensplan, skabte bedre vilkår for patienter? Det er visionen, at DrugStars på den måde skal skabe en global bevægelse,” forklarer Claus Møldrup.

Hvordan bliver stjernerne til penge? Hvor kommer midlerne fra?

Midlerne til at konvertere stjerner til penge kommer fra medicinalfirmaer der kan købe sig adgang til brugernes anonyme anmeldelser af medicinen. På den måde kan du donere til velgørenhed, samtidig med at dine oplevelser med din medicin kan hjælpe andre. 


Firmaerne er således helt uden indflydelse på, hvordan deres sponsorater til DrugStars fordeles. 

Download DrugStars eller læs mere om appen på www.drugstars.com