Lokalafdeling København

Tidligere arrangementer:
 

Medlemsarrangement - med komikerne "Specialklassen"

Du inviteres til en SJOV og ANDERLEDES aften med komikerne ”Specialklassen
 
Tid: Tirsdag den 24. oktober kl. 19:00
Hvor: Herlev Hospital, Borgmester Ib Juuls Vej 1, 2730 Herlev, Det store auditorium

”Specialklassens” seneste Danmarks turné, der blev afsluttet med en række ekstra shows i foråret, må siges at ha' været deres største succes rent publikumsmæssigt i deres snart 15 år lange karriere. Se evt. deres hjemmeside www.specialklassen.dk/anmeldelser/

De leverer et skønt mix af improviserede sange, sketches, og jokes, som alle har det til fælles at det er publikum der får lov at bestemme, hvad det hele skal handle om.
”Specialklassen glæder sig til at kunne bidrage med en sjov og anderledes aften, i selskab med jer, der til dagligt er udfordret på forskellig vis af jeres lidelser.
 
Efter arrangementet er der mulighed for at blive og sludre/hygge for dem, der har lyst til socialt samvær indtil kl. 20.30.
 
NB: Tilmelding på NemTilmeld (ccf-kobenhavn.nemtilmeld.dk/) senest fredag den 20. oktober. Deltagelse for dig som medlem af CCF, samt den første pårørende er 25,- kr. per person, derefter er prisen 50,- kr. per person. Tilmeldinger er efter reglen første til møllen. Vi glæder os til at se så mange af jer som muligt.
Invitationen sendes til CCF medlemmer i København og derudover også til CCF-medlemmer på Sjælland, Bornholm, Lolland og Falster.

Har du spørgsmål til arrangementet kan disse stilles til: hcl.ccf.kbh@gmail.com
 
Vi glæder os til at se så mange af jer som muligt.
Med venlig hilsen CCF – København


Foredrag med Mia Damhus - Mad som hjælper og modstander

Ethvert et måltid sættes immunsystemet i øget alarmberedskab. Har du kroniske eller tilbagevendende inflammation i tarmen, er det vigtigt at kende den måltidssammensætning og de fødevarer, der giver mindst inflammation. Din mad fodrer nemlig ikke kun dig, men også dine tarmbakterier. Som tak kan de belaste dit immunsystem og øge inflammationen. Inflammationen kan desuden give nærings stofmangler, som også kan påvirkes af den medicinske og kirurgiske behandling.

Ved foredraget bliver du klogere på fødevarereaktioner og praktiske fremgangsmåder, hvordan du kan påvirke din tarms mikrobiota uden transplantation, hvad du kan gøre for at øge optagelsen af næringsstoffer fra den mad, du spiser, cases til belysning af muligheder ved autoimmune, inflammatoriske tarmlidelser m.m.

Tid: Torsdag 7. september 2023 kl. 19-21
Sted: Herlev Hospital

Tilmelding på NemTilmeld: ccf-kobenhavn.nemtilmeld.dk senest 4. september 2023.

Deltagelse er gratis for dig som medlem af CCF-KBH samt den første pårørende, du tager med. Derudover er prisen 50,- kr. per person. Tilmelding er efter reglen første til møllen.

Invitationen sendes til CCF medlemmer i København og derudover også til CCF medlemmer på Sjælland, Bornholm, Lolland og Falster.


Vi glæder os til at se så mange af jer som muligt.
Med venlig hilsen CCF - København

 

Online oplæg - Om at fornægte sin kroniske sygdom

Michelle Opiola vil med sit oplæg arbejde sig ind i temaet: Tolerance og accept