Lene Romer Halby - CCF-ambassadør

Lene Romer Halby - CCF-ambassadør
Lene Romer Halby

Lene kalder sig selv ”superwoman” og har store forventninger om at kunne klare alt. En egenskab som arbejdsmæssigt har været en kæmpe styrke i de mange år, Lene har arbejdet som produktionsleder på en lang række af de Københavnske Teatre – men også i de senere år, hvor hun har arbejdet som rådgiver og vejleder inden for beskæftigelse.

Men i 2010 måtte Lene revidere sin opfattelse af sig selv – og acceptere at selv en superwoman kan blive syg. I lang tid var der tvivl om hvorvidt der var tale om IBD eller ”bare” IBS. Der er aldrig kommet en præcis diagnose, men Lene var til sidst så syg at en Ileostomi var den eneste løsning.

Lene vil gerne sætte fokus på, at det er muligt at leve et aktivt liv med masser af sport og motion selv om man har stomi, IBD eller IBS.

Vi skal blive ved med at tale højt om livet med kroniske mave- tarmsygdomme – for kun ved at tale højt kan vi nedbryde tabuer og fordomme!Lene har også en stor motionsgruppe (løb, cykling og meget mere) på Facebook: https://www.facebook.com/groups/Motion.CCF/


Lene Romer Halby er medlem af Mave- tarmforeningen CCF


 

Sidste nyt

07/03/17
Den 8. april kl 14.00 afholdes der ordinær generalforsamling i Esbjerg. ... 
 
03/02/17
Det nye nummer af CCF Magasinet er nu på gaden. ... 
 
18/01/17
Husk at møde op og støtte op om arbejdet i din lokalforening! ... 
 


Gå til nyhedsarkiv


Nyhedsbrev

Tilmeld dig Colitis-Crohn Foreningens nyhedsbrev, så modtager du de seneste nyheder om forskning, CCF-arrangementer, kurser, politik, aktiviteter i diskussionsgrupperne og meget mere.

Tilmeld nyhedsbrevet
member
member
member