Værd at vide om IBD

Find en diskussionsgruppe om emnet: klik her
Informationshæftet kan læses som PDF-fil: klik her

Denne publikation er udgivet af Landsforeningen til bekæmpelse af colitis ulcerosa og Crohns sygdom samt andre relaterede tarmsygdomme.
 
Colitis-Crohn Foreningen er en privat organisation, der arbejder for oplysning, forskning og bedre kår for personer, der lider af mave- tarmsygdomme.
 
Hensigten  med hæftet er at forsøge at besvare nogle af de spørgsmål, der helt naturligt melder sig, når man får en  kronisk sygdom, hvis årsag er ukendt og hvor der ikke findes nogen behandling, som er helbredende.
 
Som patient eller pårørende har man ofte et behov for at vide så meget som muligt om denne sygdom, som man sandsynligvis skal leve med i mange år.
 
I dette hæfte er samlet mange af de spørgsmål der melder sig når man får diagnosticeret en kronisk tarmsygdom og der er tilstræbt at give kortfattede svar. Desuden forsøges det belyst, hvad der kan ske på længere sigt med sygdommene, undersøgelser, behandling og hvordan man kan få sit liv til at gå videre på fornuftig vis med en kronisk sygdom.
 
Forskellige læger fra Det Lægelige Råd har bidraget med oplysninger til brug for både patienter og deres pårørende.
 
Denne publikation kan dog på ingen måde erstatte den personlige dialog mellem læge og patient, men det er vores håb, at den kan give svar på en del af de spørgsmål, der opstår, og virke som grundlag for yderligere, uddybende spørgsmål overfor læge og personale på hospitalet.
 

Venlig hilsen

CCF’s Hovedbestyrelse og Det Lægelige Råd

 

Sidste nyt

04/06/24
Hjertelig TAK for opbakning ... 
 
27/05/24
Kan du have brug for hurtig adgang til et toilet? ... 
 
22/05/24
299.890,- kr. uddelt til forskning ... 
 
Gå til nyhedsarkiv
member
member