EFTERÅRSPROGRAM 2019
 
* * * * * * * * * * * * * * * *
 
FOREDRAG VED CCF AMBASSADØR
LOUISE BAK REFSHAUGE

28. AUGUST 2019 KL. 19 – CA. 21.30

 
”Jeg hedder Louise og jeg er 41 år gammel og har Cecilie på 16 år. Jeg blev syg, sådan for alvor, i 1996, men fik først konstateret Crohn i 1999. I dag 25+ operationer, stomi og åben indlæggelse til smertebehandling. MEN jeg har truffet det vigtigste valg i mit liv: Jeg står op hver eneste dag og får en masse ud af livet. Jeg griber dagen og levet i nuet. Jeg er en god mor for Cecilie og selvom livet kan være barsk, så har vi et fantastisk liv.
 
Jeg er patient ambassadør for Colitis Crohn Foreningen, hvor jeg også er KIT rådgiver og medlem af hovedbestyrelsen, herunder både sundhedsudvalget og stomi udvalget. Jeg er desuden Patient Leader på Novo Nordisk.
 
Jeg glæder mig til at komme og fortælle, hvordan jeg tackler livet og håber min livsglæde kan smitte.”
 
Kom og hør Louises gribende fortælling om det at leve med en kronisk sygdom. Så skynd dig at tilmelde dig foredraget, som foregår i auditoriet på Aalborg Sygehus Syd.
 
Tilmelding til dette arrangement skal ske til Jannie Jensen på jnj@bdo.dk, eller på sms til tlf.nr. 41 96 16 72 – senest den 20. august 2019. Til dette arrangement må du gerne medtage en ven/veninde/kæreste. Der vil blive serveret kaffe/te og kage.
  

FOREDRAG MED MAMMA DOC
DEN 21. OKTOBER 2019

KL. 19 – CA. 21.30

 Tør du møde Mamma Doc? Et spændende foredrag med Wiera Malama, bedre kendt som Mamma Doc, som er læge i Frederikshavn og en af Danmarks mest erfarne krigslæger, som har oplevet flere forskellige krige end mange soldater. Og som læge er hendes syn på krigen et ganske andet end det, man kender fra traditionelle soldaterbøger.
For Wiera er bare en ”doc”, der egentlig slet ikke bryder sig om våben.
 
Mamma Doc vil fortælle om hendes liv, om sin hårde opvækst i Warszawa, om kampen for at blive læge efter familiens flugt til Danmark og om sit krævende arbejde i det danske forsvar – men først og fremmest giver hun os sin personlige beretning om, hvad der sket, når danskerne drager i krig. Hvad enten det drejer sig om døende børn på Balkan, raketangreb i Iraks ørken eller konflikter mellem lægegerningen og militær rangorden i Afghanistan, er Mamma Doc historien om en ukuelig fighter, der altid er klar til at kæmpe for sine principper og idealer.
 
Så skynd dig at tilmelde dig foredraget, som foregår i auditoriet på Aalborg Sygehus Syd.
 
Tilmelding til dette arrangement skal ske til Jannie Jensen på jnj@bdo.dk, eller på sms til tlf.nr. 41 96 16 72 – senest den 14. oktober 2019. Til dette arrangement må du gerne medtage en ven/veninde/kæreste. Der vil blive serveret kaffe/te og kage.
 

 JULEMARKED PÅ BØRGLUM KLOSTER
24. NOVEMBER 2019 KL. 10.00 – ?

 Tag med CCF Nordjylland til julemarked på Børglum Kloster, hvor familien Rottbøl atter slår dørene op det fantastiske julemarked, som er årets eneste mulighed for at se den private del af klosteret. Kongesalen, sommerstuen og de andre private stuer, der vil stå indlemmet i skæret fra de mange levende lys og den eventyrlige udsmykning. Fra Klosterkirken vil julen blive sunget ind ved en mindekoncert, og nisseorkesteret vil spille julens sange i Klostergården. Klosterets butik vil bugne af julegaveideer og rundt på klosteret vil der være boder og stande med kunsthåndværk, julepynt og smagsprøver.
 
Vi mødes ved indgangen kl. 10.00 – foreningen betaler entreen for vores medlemmer, men der er mulighed for at tage familien med. Så er det blot for egen regning for dem.
 
Tilmelding til julemarked skal ske senest den 20. november 2019 til Jannie Jensen, tlf.nr. 41 96 16 72 eller på mail til jnj@bdo.dk. Der er max. antal deltagere på 20 personer og det er efter først-til-mølle-princippet.
  
 
GLÆD DIG OG SÆT ALLEREDE NU KRYDS I KALENDEREN
TIL FOREDRAG MED ROBERT HANSEN
 
Vi har arrangeret foredrag den 1. marts 2020 kl. 14.00 - 16.00 med skuespiller og hjertepatient Robert Hansen. Nærmere info følger angående tilmelding. Foredraget holdes på Aalborg Sygehus Syd i auditoriet i forhallen.
Kom og hør - det bliver fantastisk at høre Roberts gribende fortælling både om livet som hjertepatient og om det at være en berømt skuespiller. Robert har gennem mange år af livet spillet Victor i alle filmene om ”Anja & Victor”, men også i musicalen af samme navn.