FOREDRAG OM MINDFULNESS MED VIDENSKABELIG EFFEKT
30. OKTOBER 2018 KL. 19 – CA. 21.30
 

Du får nu mulighed for at få konkrete værktøjer til at nedsætte det generelle stress-niveau i kroppen, da vi udbyder foredrag om stress ved underviser Tina Christensen, der har en uddannelse i Mindfulness-Baseret-Stress-Reduktion (MBSR) på masterniveau.
 
Mindfulness-Baseret-Stress-Reduktion (MBSR) er et forskningsbaseret program, der har en beviselig effekt på stress, angst og depression. Stress i kroppen påvirker hele systemet og giver udslag i en række sygdomme. Der er forskningsmæssige beviser på, at MBSR-mindfulness har en positiv effekt på blandt andet inflammatoriske sygdomme og sættes derfor i forbindelse med tarmsygdomme som Morbus Crohn og Colitis Ulcerosa.
 
Du vil få viden om, hvorfor antallet af stress-ramte er stigende, og du får indblik i, hvad et MBSR-mindfulness forløb består af. Tina vil guide dig igennem små mindfulness-øvelser, så du får mulighed for at opleve den stress-reducerende effekt på egen krop.
Du vil få udleveret materiale med informationer om mindfulness, og du kan efterfølgende få tilsendt en mindfulness-lydfil.
 
Om underviseren:
Tina Henriette Christensen er kemi-ingeniør med mere end 20 års erfaring som leder. Hun er selvstændig med virksomheden Christensen Coaching & Mindfulness, som udbyder personlige forløb og gruppeundervisning for virksomheder, institutioner og for private. Hun er uddannet MBSR-lærer (Mindfulness-baseret-stress-reduktion) fra Aarhus Universitet og har en coachuddannelse. Foredraget er for Tina meget nærværende, da hun kender til hverdagen med Morbus Crohn og Colitis Ulcerosa, da sygdommene findes i familien. Hendes foredrag og kurser afvikles med lige dele vægt på professionalisme og humor.
 
Tilmelding til dette arrangement skal ske til Jannie Jensen på jnj@bdo.dk, eller på sms til tlf.nr. 41 96 16 72 – senest den 20. oktober 2018. Til dette arrangement må du gerne medtage en ven/veninde/kæreste.  Foredraget foregår på Aalborg Sygehus Syd i auditoriet i forhallen (ved siden af vagtlægen). Der vil blive serveret kaffe/te og kage.JULEMARKED PÅ VOERGÅRD SLOT
 
9. DECEMBER 2018 KL. 10.00 – ?

 
CCF Nordjylland inviterer til julemarked på Voergård Slot. Kom og se den flotte juleudsmykning fra kongelig hofleverandør Bering fra København, som pynter slottet med flotte dekorationer. Herudover er der udstiller, og det er muligt at gøre en god handel.
Vi mødes ved indgangen kl. 10.00 – foreningen betaler entreen for vores medlemmer, men der er mulighed for at tage familien med. Så er det blot for egen regning for dem.
 
Tilmelding til julemarked skal ske senest den 1. december 2018 til Jannie Jensen, tlf.nr. 41 96 16 72 eller på mail til jnj@bdo.dk. Der er max. antal deltagere på 25 personer og det er efter først-til-mølle-princippet.


UNGDOMSGRUPPE

Der er startet en ungdomsgruppe op i nordjylland - se facebook:
"CCF ungegruppe Nordjylland"STØTTELOTTO

Der er stadig numre, hvis du har lyst til at støtte lokalafdelingen Nordjylland! Det samlede præmiebeløb er nu på 600 kr. pr. måned; fordelt på 1 gevinst á 200 kr., 5 gevinster á 100 kr., samt en hovedpræmie på 500 kr., som trækkes hvert år på generalforsamlingen.
 
Prisen for at spille med i 12 måneder, og tilmed yde en vigtig støtte til din lokalafdeling er KUN 150 KR. (altså 12,50 kr. pr. måned). Du skal blot indbetale 150 kr. på reg.nr. 9218, kontonummer 207-21-06914 – husk at skrive navn og adresse.
 
Tak, fordi du deltager i vores støttelotto – indtægten herfra giver os langt større mulighed for at forøge og forbedre vores lokalaktiviteter.