Velkommen til Colitis-Crohn Foreningen

Colitis-Crohn foreningen* blev etableret 15. marts 1989, og har ca. 5.500 medlemmer i dag.
De primære tarmsygdomme er morbus Crohn, colitis ulcerosa, mikroskopisk kolit og irritabel tyktarm, men foreningen arbejder også for en lang række relaterede tarmsygdomme.
I dag er der over 70.000 danskere, der lider af tarmsygdommene Crohns sygdom, colitis ulcerosa og mikroskopisk kolit, og sammen med irritabel tyktarm (IBS) er tallet over 1 million danskere. Tallene er kraftigt stigende.

Foreningen arbejder bl.a. for
  • at støtte videnskabelig forskning.

• at søge at forbedre forholdene, for mennesker ramt af colitis og Crohn i alle henseender. Dette gælder også for andre relaterede tarmsygdomme.

• at udbrede kendskabet til sygdommene og derved skabe forståelse for de vilkår mennesker med colitis, Crohn og andre tarmsygdomme lever med..

• at støtte en landsdækkende opbygning af foreningens virke.

• at deltage i nordisk og andet internationalt samarbejde.

* "Mave- tarmforeningen CCF" bruges synonymt med Colitis-Crohn Foreningen (officielt navn)

Sidste nyt

16/11/18
Mave-tarm patienter er mere tilfredse med deres behandling, når de har en god dialog med ...