Velkommen til Colitis-Crohn Foreningen

Colitis-Crohn foreningen* blev etableret 15. marts 1989, og har ca. 5.500 medlemmer i dag.
De primære tarmsygdomme er morbus Crohn, colitis ulcerosa, mikroskopisk kolit og irritabel tyktarm, men foreningen arbejder også for en lang række relaterede tarmsygdomme.
I dag er der over 70.000 danskere, der lider af tarmsygdommene Crohns sygdom, colitis ulcerosa og mikroskopisk kolit, og sammen med irritabel tyktarm (IBS) er tallet over 1 million danskere. Tallene er kraftigt stigende.

Foreningen arbejder bl.a. for
  • at støtte videnskabelig forskning.

• at søge Colitis-Crohn ramtes forhold forbedret i alle henseender. Dette gælder også for andre relaterede tarmsygdomme.

• at udbrede kendskabet til sygdommene og derved skabe forståelse for Colitis-Crohn ramtes kår, samt kårene for andre relaterede tarmsygdomsramte.

• at støtte en landsdækkende opbygning af foreningens virke.

• at deltage i nordisk og andet internationalt samarbejde.

* "Mave- tarmforeningen CCF" bruges synonymt med Colitis-Crohn Foreningen (officielt navn)

Sidste nyt

24/05/17
Ph.d.-studerende vil kortlægge i alt 820 mavetarmpatienters livstil, miljø og vaner ...

15/05/17
Den 10. maj udkom bogen "Top trimmede tarme". Bogen er skrevet af forfatterne bag bogser ...

01/05/17
Der er nu åben for tilmelding til årets Voksenkursus og Ungekoloni ...

Gå til nyhedsarkiv

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Colitis-Crohn Foreningens nyhedsbrev, så modtager du de seneste nyheder om forskning, CCF-arrangementer, kurser, politik, aktiviteter i diskussionsgrupperne og meget mere.

Tilmeld nyhedsbrevet
member