Velkommen til Colitis-Crohn Foreningen

Colitis-Crohn foreningen* blev etableret 15. marts 1989, og har ca. 5.500 medlemmer i dag.
De primære tarmsygdomme er morbus Crohn, colitis ulcerosa, mikroskopisk kolit og irritabel tyktarm, men foreningen arbejder også for en lang række relaterede tarmsygdomme.
I dag er der omkring 55.000 danskere, der lider af tarmsygdommene Crohns sygdom, colitis ulcerosa og mikroskopisk kolit, og sammen med irritabel tyktarm (IBS) er tallet op mod 1 million danskere. Tallene er stigende.

Foreningen arbejder bl.a. for
  • at støtte videnskabelig forskning.

• at søge at forbedre forholdene, for mennesker ramt af colitis og Crohn i alle henseender. Dette gælder også for andre relaterede tarmsygdomme.

• at udbrede kendskabet til sygdommene og derved skabe forståelse for de vilkår mennesker med colitis, Crohn og andre tarmsygdomme lever med..

• at støtte en landsdækkende opbygning af foreningens virke.

• at deltage i nordisk og andet internationalt samarbejde.

Sidste nyt

11/11/19
for dig med stomi eller pårørende til en med stomi ...

08/11/19