Ungekursus 2017

LUKKET FOR TILMELDING!

”Tag på kursus med andre unge og lær andre i samme båd at kende”


Er du medlem af CCF, og lider du af Crohn, colitis ulcerosa, mikroskopisk kolit eller irritabel tyktarm? – I starten af 2016 afholdes der kursus for dig og andre unge i alderen 16-30 år, der lider af en af sygdommene.

Kurset byder på foredrag med forskellige fagfolk såsom medicinske læger, kirurger, socialrådgiver, terapeuter m.fl. Herudover vil der lægges stor vægt på det sociale. Der vil være rig mulighed for at snakke sammen deltagerne imellem. Tid til at snakke om, hvor svært det kan være at have en kronisk sygdom, at det kan være svært at snakke med familier og venner om det. Du vil opdage, at du ikke er alene.

Så meld dig til et spændende kursus den 24. - 26. februar 2017, hvor du kan være sammen med ligestillede.
 Pris for hele kurset er 500,- kr. pr. deltager.

Vi refunderer din transport efter billigste DSB-takst.

Stedet vil være Kerteminde Vandrehjem. Her vil alle blive indlogeret på værelser 2 og 2 sammen, hvor der er eget bad og toilet. Der er kun et begrænset antal pladser på kursusstedet og det foregår efter først til mølle princippet.

Ved spørgsmål skriv til mail-adressen: info@ccf.dk eller ring til sekretariatet i Odense på tlf.: 35 35 48 82 i åbningstiden: mandag, torsdag, fredag fra kl. 9.00 -13.00, samt tirsdag fra kl. 9.00 - 17.00. Du vil så blive henvist til den rette person for at få dine spørgsmål besvaret på bedste vis.

Så kom og vær med. Kom med dine oplevelser og erfaringer, som vi alle kan have glæde af. Oplev og vær med til en hyggelig weekend, hvor du vil få faglig viden, hygge og en på opleveren.

Sidste frist for tilmelding er den 8. februar 2017.


Tilmeldingskupon til Ungekursus:

Medl. Nr.

Jeg har deltaget før i år:

Navn

Bemærkninger (fx allergier)

Adresse

Postnummer og by

E-mail

Telefon

Sygdom

Fødselsår

Må jeres navne, adresser, telefonnummer, mailadresse, samt sygdom blive påført på en deltagerliste, der udleveres til alle andre deltagere: Ja  Nej

     Ungekursus 2017

Sidste nyt

05/09/17
Én diagnose kommer sjældent alene. Det er virkeligheden for personer med kronisk tarmbetæ ... 
 
21/08/17
Som medlem kan du benytte vores toilet-aftale hvis du skal på Tønder Festival. ... 
 
04/08/17
Ny hjemmeside med information om IBD ... 
 
Gå til nyhedsarkiv
member
member
member