Ungekoloni 2017Kolonien er den 28. september - 1. oktober 2017!


Tag på koloni med andre unge og lær andre i samme situation at kende.

Lider du af Crohn, colitis ulcerosa, mikroskopisk kolit eller irritabel tyktarm? – I efteråret 2017 afholdes der koloni for dig og andre unge i alderen 16-30 år, der lider af sygdommene.
Kolonien byder på foredrag med forskellige fagfolk såsom medicinske læger, kirurger, socialrådgiver, terapeuter m.fl. Herudover vil der lægges stor vægt på det sociale. Der vil være rig mulighed for at snakke sammen deltagerne imellem. Tid til at snakke om, hvor svært det kan være at have en kronisk sygdom, og at det kan være svært at snakke med familier og venner om det. Alt i alt vil du opleve, at du ikke er alene.
Endelig program vil blive udsendt medio september.

Så meld dig til en spændende koloni den 28. september – 1. oktober 2017, hvor du kan være sammen med ligestillede. Pris for hele kurset er kr. 500,00 kr. pr. deltager. Vi refunderer din transport efter billigste DSB-takst.

HUSK KVITTERING, ELLERS KAN DER IKKE UDBETALES REFUSION!

Stedet er Danhostel Kerteminde. Her vil alle blive indlogeret på værelser 2 og 2 sammen, hvor der er eget bad og toilet. Der er kun et begrænset antal pladser på kursusstedet og det foregår efter først til mølle princip.

Ved spørgsmål skriv til mail-adressen: info@ccf.dk skriv ”Ungekoloni 2017” i emnefeltet eller ring til sekretariatet i Odense på tlf.: 35 35 48 82 i åbningstiden: mandag, torsdag, fredag fra kl. 9.00 -13.00, samt tirsdag fra kl. 9.00 - 17.00. Du vil så blive henvist til den rette person for at få dine spørgsmål besvaret på bedste vis.

Så kom og vær med. Kom med dine oplevelser og erfaringer, som vi alle kan have glæde af. Oplev og vær med til en hyggelig forlænget weekend, hvor du vil få faglig viden, hygge og en på opleveren.

Sidste frist for tilmelding 8. september 2017.


Tilmeldingskupon til Ungekoloni:

Medl. Nr.

Jeg har deltaget før i år:

Navn

Bemærkninger (fx allergier)

Adresse

Postnummer og by

E-mail

Telefon

Sygdom

Fødselsår

Må jeres navne, adresser, telefonnummer, mailadresse, samt sygdom blive påført på en deltagerliste, der udleveres til alle andre deltagere: Ja  Nej

     Ungekoloni 2017

Sidste nyt

15/03/18
I dag er det 29 år siden at Colitis-Crohn Foreningen blev stiftet. ... 
 
02/03/18
Spørgeskema for dig med colitis ... 
 
26/02/18
Lørdag den 7 april 2018 afholdes der landsgeneralforsamling i Colitis-Crohn Foreningen ... 
 
Gå til nyhedsarkiv
member
member
member