KlubBonus.dk

Få et gratis KlubBonus.dk kort og optjen bonus til Colitis-Crohn Foreningen hos Shell Express og andre.

Colitis-Crohn Foreningen har indgået en aftale med KlubBonus.dk. Denne aftale gør, at du kan optjene penge til klubben – uden at det koster dig noget. Hvis du får et gratis KlubBonus.dk kort og bruger det, når du alligevel handler hos de virksomheder, der er med, får Colitis-Crohn Foreningen en bonus.

Det er helt gratis for dig at være med.

Din pris for den vare, du køber, er den samme som ellers. Eneste forskel er, at Colitis-Crohn Foreningen får en bonus oveni. Den bonus kan vi sagtens bruge til glæde for foreningens medlemmer og frivillige. Vi håber, du vil være med.

Klik her og få et gratis KlubBonus.dk kort.

Vi får fx bonus, når du vasker bil hos Shell Express

Få et gratis kort til KlubBonus.dk og støt Colitis-Crohn Foreningen med 5 kr. pr. Perfect Wash og 10 kr. pr. Perfect Shine bilvask, du køber hos Shell Express. Det er gratis for dig at få og bruge kortet, og det kan blive til mange penge for klubben.

Din vask koster det samme som normalt. Har du et Shell kort, er du endda stadig medlem af Shell Express vaskeklubben og vasker derfor bil til ekstra lave priser. Det eneste, du skal gøre, er at tilmelde dig KlubBonus.dk - og så huske dit KlubBonus.dk kort, når du vasker din bil hos Shell Express.

Alle kan være med, så husk at fortælle det videre.

KlubBonus.dk

Alle medlemsfordele- og rabatter
 

Sidste nyt

13/02/24
Lørdag den 6. april 2024 kl, 12:30. ... 
 
08/02/24
Sekretariatet har fået nye åbningstider ... 
 
29/01/24
CCF Magasinet er nu på gaden ... 
 
Gå til nyhedsarkiv
member
member