Martin Skovsgaard Batenburg - CCF-ambassadør


Martin Skovsgaard Batenburg
(Psykolog og forhenværende landsholdsroer)
 
Martin har roet på det danske ro-landshold før, under og efter han fik konstateret colitis ulcerosa, med en medaljestatistik på; 3 VM Bronze, 1 EM Sølv og 6 DM Guld.
 
Som psykolog med IBD, har han beskæftiget sig med tabuet omkring afføring og håndtering af de mentale aspekter af et liv med sygdommen, og har i denne egenskab holdt oplæg og foredrag ved forskellige arrangementer omkring IBD. Han er fast tilknyttet Gentofte Hospitals IBD Seminar som oplægsholder.
 
Martin arbejder i øjeblikket på et projekt med navnet “Guts to Win”, der handler om at skabe opmærksomhed omkring IBD, og inspirere andre til at få det meste ud af et liv med - snarere end mod - IBD. Martins måde at leve med IBD er at udfordre grænserne for hvad der kan lade sig gøre selvom han har IBD, og han har sat et dristigt mål om at kvalificere sig til VM i en ny sport, triatlon.
 
Læs mere om baggrunden og motivationen for dette, og følg med i om det lykkes på www.gutstowin.dk og Guts to Win på Facebook
 Martin Batenburg er medlem af Mave- tarmforeningen CCF

 

Sidste nyt

07/03/17
Den 8. april kl 14.00 afholdes der ordinær generalforsamling i Esbjerg. ... 
 
03/02/17
Det nye nummer af CCF Magasinet er nu på gaden. ... 
 
18/01/17
Husk at møde op og støtte op om arbejdet i din lokalforening! ... 
 


Gå til nyhedsarkiv


Nyhedsbrev

Tilmeld dig Colitis-Crohn Foreningens nyhedsbrev, så modtager du de seneste nyheder om forskning, CCF-arrangementer, kurser, politik, aktiviteter i diskussionsgrupperne og meget mere.

Tilmeld nyhedsbrevet
member
member
member