Lokalafdeling Nordsjælland 


Arrangementer

Generalforsamling
Blev afholdt onsdag den 6. februar 2019.
Der kom 2 menige medlemmer udover den siddende bestyrelse + landsformanden som også deltog.
Fortæl os gerne hvorfor du ikke mødte op, så vi har en mulighed for at gøre det bedre fremover. Er det fordi det er en hverdag? Er det fordi der ikke var et foredrag også? eller ?  kom med din mening. Vi vil være meget kede af at lukke lokalafdelingen ned igen.

INTERNATIONAL IBD dag den 19. maj  (hvert år)
Gå ud og vis dig i lilla beklædning, og tag gerne hele familie med samt kæledyret også. Lad os fortælle om det at være IBD ramt. Hvis du kan være med til at få flere til at melde sig ind i foreningen vil det være fantastisk. 
Vi vil meget gerne gå ud sammen med dig  på dagen, så kontakt os meget gerne så vi kan gøre noget sammen.

Gospell
7.9.2019.
Hold øje med den. Der kommer flere oplysninger senere.

Julebanko
17.11.2019.
Hold øje med den. der kommer flere oplysninger senere.


Må vi få din e-mailadresse?
Vi har allerede fået en hel del e-mailadresser på vore medlemmer, men vi mangler måske lige din. Det er kun sekretariatet der kender din mail-adresse, så du behøver ikke være nervøs for at blive spammet.
Det vil være en stor hjælp for os, at kunne kommunikere på mail, når vi f.eks. udsender invitationer, der nogen gange skal gå lidt hurtigt og der ikke er tid til at sende et brev. Derfor opfordrer vi til, at du oplyser din e-mailadresse til CCF's sekretariat, gerne så hurtigt som muligt. Du kan gøre det ved at skrive til info@ccf.dk Så behøver du ikke gå glip af noget eller nogen af de arrangementer vi laver.
På forhånd mange tak for hjælpen.
 Gavebidrag
CCF har brug for gavebidrag hvert år af mindst 200 kr. pr. stk. for at bevare muligheden for momsrefusion og skattefradrag. Derfor opfordrer vi til at give et bidrag. Man kan evt være flere om at betale som f.eks. 4 personer betaler 50 kr. hver og man samlet sender 200 kr. til reg.nr. 1551 kontonr. 3535 4882. 
Husk at oplyse dit cpr.nr. hvis du ønsker skattefradrag.

Man er altid velkommen til at deltage i medlemsmøder i andre lokalafdelinger end sin egen, blot man er personligt medlem eller familiemedlem af CCF.
Se hvilke arrangementer der tilbydes i:
København - Midtsjælland - Vestsjælland - LollandFalster