Lokalafdeling Nordsjælland 


ArrangementerMå vi få din e-mailadresse?
Vi har allerede fået en hel del e-mailadresser på vore medlemmer, men vi mangler måske lige din. Det er kun sekretariatet der kender din mail-adresse, så du behøver ikke være nervøs for at blive spammet.
Det vil være en stor hjælp for os, at kunne kommunikere på mail, når vi f.eks. udsender invitationer, der nogen gange skal gå lidt hurtigt og der ikke er tid til at sende et brev. Derfor opfordrer vi til, at du oplyser din e-mailadresse til CCF's sekretariat, gerne så hurtigt som muligt. Du kan gøre det ved at skrive til info@ccf.dk Så behøver du ikke gå glip af noget eller nogen af de arrangementer vi laver.
På forhånd mange tak for hjælpen.
 Gavebidrag
CCF har brug for gavebidrag hvert år af mindst 200 kr. p.r stk. for at bevare muligheden for momsrefusion og skattefradrag. Derfor opfordrer vi til at give et bidrag. Man kan evt være flere om at betale som f.eks. 4 personer betaler 50 kr. hver og man samlet sender 200 kr. til reg.nr. 1551 kontonr. 3535 4882. 
Husk at oplyse dit cpr.nr. hvis du ønsker skattefradrag.
Som tak vi vi sende dig en pæn gave, hvis du ikke oplyser andet.

Man er altid velkommen til at deltage i medlemsmøder i andre lokalafdelinger end sin egen, blot man er personligt medlem eller familiemedlem af CCF.
Se hvilke arrangementer der tilbydes i:
København - Midtsjælland - Vestsjælland - LollandFalster