Nyheder

Min IBS-historie

Min navn er Betina Kevings og min historie starter tilbage i 2005, da jeg får hjertemedicin til at holde min hjerterymte nede efter en årebrænding i hjertet. Jeg begynder at få problemer med maven og prøver alt hvad man kan komme i tanke om som kan få min mave på plads igen, men kan enten leve med hård mave eller diarré, intet virker.
 
I 2012 bliver jeg opereret i ryggen som er blevet stiv gjort med div. skruer og plader og en kunstig diskos, så starter det for alvor at gå galt med min mave da jeg er nødt til at tage en hulens masse smertestillende, så det ender med at jeg får de ondeste smerter i maven som minder om koliksmerter og jeg kommer kun på wc ca. en om ugen hvis jeg er heldig og føler aldrig jeg bliver helt færdig, så jeg køber noget gele i håndkøb og bliver på den måde tømt ud i endetarmen.
 
I 2013 får jeg udslæt på kroppen som klør af Pommern til og jeg får alverdens allergipiller som ikke hjælper og det ender op med at det eneste der virker er binyrebarkhormon.
 
Jeg render på daværende tidspunkt rundt med enten hård mave eller diarré, luft der giver de ondeste kramper og det er ret slemt, ligner en der er i niende måned.
Bliver spurgt på arbejdet hvor jeg har været henne, hvor jeg må fortælle at jeg har hård mave og derfor har været væk 1 times tid.
Har også flere gange måtte få folk ud af toilettet når jeg havde diarré fordi jeg ikke kunne vente, som også er gået galt nogle gange, så jeg har gjort i bukserne hvis folk ikke er kommet ud ret hurtigt.
 
En dag viser min kæreste mig en artikel vedr. IBS og det lyder fuldstændigt som det er det jeg har, og jeg bliver lidt bange for at vide at man kan blive meget syg hvis man ikke har normal afføring, så jeg tager kontakt til min læge som konstaterer at jeg er fyldt op i endetarmen og sender mig lynhurtigt videre til en kikkertundersøgelse, hvor de finder ud af at jeg har IBS.
Jeg får nogle piller som hedder *C... som giver mig diarré i 2 mdr. hvorefter jeg lægger dem på hylden og køber *M... og *M... piller sidstnævnte er et naturprodukt i stedet for, og det ender med at jeg kommer på wc næsten hver dag, min mave er ikke så hævet mere og kramperne er stort set helt væk, skal bare holde mig væk fra stærk mad.
 
Men jeg er af og til nødt til at tage smertestillende for min ryg og piller for udslæt og så går det helt galt med maven igen , men det går p.t. bedre end det længe har gjort.
 
Jeg er ikke i tvivl om at alt det medicin jeg har indtaget og stadig må indtage er årsagen til at jeg har fået IBS, og jeg har ikke haft held med at ændre mine kostvaner, så jeg håber det forbliver som det er lige p.t.
 
Mvh. Betina Kevings


 
* produktnavn sløret/ændret



CCF's Facebookgrupper: IBS/irritabel tyktarm og Low FODMAP diet


 
Af CCF den 05/04/15



Landsgeneralforsamling 2017
Den 8. april kl 14.00 afholdes der ordinær generalforsamling i Esbjerg. ... Læs mere
Af CCF den 07/03/17

CCF Magasinet nr. 105
Det nye nummer af CCF Magasinet er nu på gaden. ... Læs mere
Af CCF den 03/02/17

I løbet af februar afholder lokalforeningerne generelforsamling.
Husk at møde op og støtte op om arbejdet i din lokalforening! ... Læs mere
Af CCF den 18/01/17

Ekstraordinær generalforsamling
Lørdag den 7. januar 2017 blev der afholdt ekstraordinær generalforsamling. ... Læs mere
Af CCF den 11/01/17

Info vedr. Landsformanden
Da Bente Buus Nielsen desværre har valgt at trække sig fra posten som Landsformand for Colitis-Crohn Foreningen ... Læs mere
Af CCF den 12/12/16

CCF Magasinet nr. 104
Det nye nummer af CCF Magasinet er nu på gaden ... Læs mere
Af CCF den 27/10/16

Entocort tabletter til rektalvæske får generelt klausuleret tilskud
Lægemiddelstyrelsen har besluttet, at Entocort tabletter til rektalvæske skal have generelt klausuleret tilskud med virkning fra 24. oktober 2016. ... Læs mere
Af CCF den 25/10/16

Op mod 400.000 danskere lider af en autoimmun sygdom
Ny undersøgelse fra KORA ... Læs mere
Af CCF den 15/09/16

Mennesker mødes – venskaber opstår
Camilla og Lene ... Læs mere
Af CCF den 21/08/16

Mit navn er Thorbjørn
Jeg har colitis ulcerosa ... Læs mere
Af CCF den 12/08/16

Sidste nyt

05/04/15
Betina Kevings ... 
 
07/03/17
Den 8. april kl 14.00 afholdes der ordinær generalforsamling i Esbjerg. ... 
 
03/02/17
Det nye nummer af CCF Magasinet er nu på gaden. ... 
 
Gå til nyhedsarkiv
member
member