Nyheder

Et medlems historie...

Jeg har et liv som er værd at leve!

Mit navn er Katrine og jeg er 22 år gammel.
Da jeg var 16 fik jeg konstateret colitis ulcerosa - og ikke en mild en af slagsen. Det tog rundt regnet 4 år før der kom ordentlig ro på.

Nu er det snart et år siden jeg fik beskeden om, at min lever nok ikke holder længe endnu - og det går jo egentlig "okay". Jeg bliver fulgt tæt på Afdeling V. I Århus (og er også indimellem på Rigshospitalet) og har et helt fantastisk forhold til min læge, som reagerer med det samme jeg ringer.
Jeg knokler på studiet for at følge med, og læser i perioder på en smule nedsat tid. Jeg er omgivet af mennesker i mit liv, som støtter mig, elsker mig og forstår når mine begrænsninger går ud over dem, og det er jeg så uendelig taknemmelig for.

Jeg har valgt at få tatoveret fem tegn på min underarm for at minde mig selv om, at jeg har et liv som er værd at leve. Det første tegn er Venus-tegnet (kvinde-tegnet) som symboliserer at jeg er en kvinde som alle andre - smuk som en hvilken som helst anden kvinde, på trods af mine indre "skavanker". Det andet tegn er korset, som symboliserer min tro på Gud, som i den grad har hjulpet mig gennem svære tider. Det tredje tegn er Colitis-Crohn foreningens logo, og som for mig symboliserer alle mine sygdomme, som i den grad har indflydelse på mit liv. Det fjerde tegn er et hjerte, som her symboliserer den kærlighed jeg er omgivet af og den kærlighed jeg selv føler, for de mennesker der er i mit liv. Det sidste tegn er mit stjernetegn tyren. Det er der for at minde mig om, at jeg er andet og mere end bare mine sygdomme.

Tatoveringen sidder først og fremmest på underarmen for at jeg selv kan se den og blive mindet om de ting - men også for at mennesker jeg møder kan se den. For mig er mine sygdomme ikke et tabu, og jeg fortæller gerne om det, da jeg ved, at mange andre har det svært med at forklare detaljerne. Så hvis jeg kan gøre det lettere for bare én anden syg, ved at fortælle hvad jeg ved og har været igennem - så er der pludselig meget mere mening i galskaben.

- Katrine Zeuner

Læs hele Katrines historie - klik her



 
Af CCF den 13/07/14



Nyhedsbrev - oktober 2014
... Læs mere
Af CCF den 13/10/14

Ladywalk 2015 - tilmelding åben
CCF støttes ... Læs mere
Af CCF den 10/10/14

Unge krævede handling – for uddannelse, job og bolig
Sammen med CCF ... Læs mere
Af CCF den 09/10/14

Nyhedsbrev - september 2014
Hvis du ikke er tilmeldt... ... Læs mere
Af CCF den 24/09/14

Ladywalk støtter CCF i 2015
18. maj 2015 ... Læs mere
Af CCF den 23/09/14

Spørg advokaterne - gratis
For medlemmer af CCF ... Læs mere
Af CCF den 08/09/14

Små strømstød i ryggen hjælper mod irritabel tyktarm (IBS)?
10-16 procent af danskerne lider af irritabel tyktarm ... Læs mere
Af CCF den 01/09/14

Det var starten på et nyt liv
Hils på Glennie ... Læs mere
Af CCF den 31/08/14

Dagens sCoop – Landsdækkende toiletadgang
alle butikker i Coop ... Læs mere
Af CCF den 28/08/14

Venner, familie og kæreste betyder alt
Hils på Dorte ... Læs mere
Af CCF den 23/08/14

Sidste nyt

13/07/14
Et liv værd at leve ... 
 
10/10/14
CCF støttes ... 
 
Gå til nyhedsarkiv
member
member