Forældre & børnekursus

LUKKET FOR TILMELDING!

KURSUS FOR FORÆLDRE OG BØRN DEN 10. - 12. marts 2017

Tag på weekend med familien og lær andre i samme båd at kende

Lider dit barn af Crohn, colitis ulcerosa eller irritabel tyktarm? - I oktober 2016 afholdes der kursus for familier, hvor børn i alderen 6 - 18 år med en af sygdommene samt deres forældre og søskende kan deltage.

Weekenden byder på børneaktivitet i form at kreative ting og udendørs leg. For forældrene vil der være forskellige foredrag, eksempelvis med læger, psykologer, socialrådgivere.
Herudover vil der være rig mulighed for at tale om hverdagens problemer og få et indblik i, at man ikke er alene.

Så meld jer til en indholdsrig kursus-weekend den 10. - 12. marts, hvor hele familien kan være sammen med ligestillede. Pris for hele weekenden er 450,00 kr. pr. forældre og 150,00 kr. for søskende (alder 6-18 år). Max 2 søskende. Deltagergebyret betales ved tilmeldingen.

Sidste frist for tilmelding er den 19. februar 2017.

Kurset finder sted på Kerteminde Vandrehjem. Alle bliver indlogeret på værelser, hvor der er eget bad og toilet. Derfor vil der også kun være et begrænset antal pladser på kursusstedet og det foregår efter først til mølle princippet.

På kurset er der ingen aldersgrænse, men man skal have lyst til at være sammen med børn i alle aldre og deltage i de aktiviteter der er planlagt. Selvfølgelig tages der højde for at man kan have det dårligt, men ellers så kontakt os og vi finder en løsning, der er tilfredsstillende for jer og den situation I står i.

Ved spørgsmål skriv til mail-adressen: info@ccf.dk eller ring til sekretariatet på tlf.: 35 35 48 82 i åbningstiden: mandag, torsdag, fredag fra kl. 9.00 -13.00, samt tirsdag fra kl. 9.00 - 17.00. Du vil så blive henvist til den rette person for at få dine spørgsmål besvaret på bedste vis.

Kom som I er, med jeres rygsække fyldt med oplevelser og erfaringer, som vi alle kan have glæde af. Undervejs vil I garanteret opleve, at I også får fyldt mere i, og når I skal hjem vil rygsækken højst sandsynligt være fyldt op med ny viden, og mange indtryk fra andre familier i samme.


OBS: Husk at undersøge i din hjemkommune om du er berettiget til at få refusion af jeres deltager-og transportudgifter m.v. inden kurset. Der kan søges refusion efter Servicelovens § 41. Læs mere her: http://www.ccf.dk/raadgivning/socialraadgiver/boern-og-unge/merudgift
Det er vigtigt, at I redegør, at formålet med kurset er, at I som forældre kan få redskaber til at mestre barnets problemer, handicap i dagligdagen og til at støtte barnet i dets udvikling. Husk ved et evt. afslag, at få det skriftligt med begrundelse, samt klageadgang/frist.
 

Medl. Nr.

Vi har deltaget i år:

Navn forældre 1

Navn forældre 2

Navn på barn der er syg

Søskende (navn og alder)

Adresse

Postnummer og by

E-mail

Telefon

Sygdom

Fødselsår på sygdomsramt

Må jeres navne, adresser, telefonnummer, mailadresse, samt sygdom blive påført på en deltagerliste, der udleveres til alle andre deltager:  

     KURSUS FOR FORÆLDRE OG BØRN  2017

Sidste nyt

07/03/17
Den 8. april kl 14.00 afholdes der ordinær generalforsamling i Esbjerg. ... 
 
03/02/17
Det nye nummer af CCF Magasinet er nu på gaden. ... 
 
18/01/17
Husk at møde op og støtte op om arbejdet i din lokalforening! ... 
 


Gå til nyhedsarkiv


Nyhedsbrev

Tilmeld dig Colitis-Crohn Foreningens nyhedsbrev, så modtager du de seneste nyheder om forskning, CCF-arrangementer, kurser, politik, aktiviteter i diskussionsgrupperne og meget mere.

Tilmeld nyhedsbrevet
member
member
member