Korttarms pjecen

Informationshæftet kan hentes som PDF-fil: klik her

Hjemmeparenteral ernæring ved Crohns sygdom
 
Forord
Denne publikation er udgivet af Landsforeningen til bekæmpelse af colitis ulcerosa og Crohns sygdom samt andre relaterede tarmsygdomme.
 
Colitis-Crohn Foreningen er en patientforeningen, der arbejder for oplysning, forskning og bedre kår for personer, der lider af tarmsygdomme.
 
Hensigten med hæftet er at informere om emnet, og besvare nogen af de spørgsmål, der helt naturligt melder sig, under et behandlingsforløb. Som patient eller pårørende har man ofte et behov for at vide så meget som muligt om denne sygdom, som man sandsynligvis skal leve med i mange år.
 
Denne publikation kan dog på ingen måde erstatte den personlige dialog mellem læge og patient, men det er vores håb, at den kan give svar på en del af de spørgsmål, der opstår, og virke som grundlag for yderligere, uddybende spørgsmål over for læge og personale på hospitalet.
 
Venlig hilsen
Colitis-Crohn Foreningen.

 
Fagredaktion på hæftet er: Overlæge dr.med. Lars Vinter-Jensen1, professor ph.d. Henrik Højgaard Rasmussen1, Overlæge Ph.D. Christian Hvas2 og sygeplejerske Helle Bendtsen1
(1) Center for Ernæring og Tarmsygdomme (CET), Medicinsk Gastroenterologisk Afdeling, Aalborg Universitetshospital og (2) Afdeling for Lever-, Mave- og Tarmsygdomme, Aarhus Universitetshospital.
 
1.  oplæg
Layout & tryk: Skårup Grafisk
 
Copyright: Colitis-Crohn Foreningen
Mekanisk, fotografisk, elektronisk eller anden gengivelse af dette hæfte, indhold, eller dele heraf, er ikke tilladt ifølge dansk lov om ophavsret.
Udgivet med økonomisk støtte fra: AktivitetspuljenLæs Korttarms pjecen - hjemmeparenteral ernæring ved Crohn sygdom (PDF) - klik her
 

Sidste nyt

04/10/21
Når immunsystemet er nedsat, har du højere risiko for at få influenza og lungebetændelse ... 
 
01/10/21
Læs det nye nummer af EFCCAs magasin ... 
 
14/09/21
Den 11., 14. og 15. oktober afholder CCF arrangementer rundt i Danmark ... 
 
Gå til nyhedsarkiv
member
member