Bøger om IBD og andre områder

Dansk bog: Sæt fokus på – 12 beretninger om at have en kronisk tarmsygdom inde på livet

Sæt fokus på behandler udfordringen ved at få, at have og leve med en kronisk tarmbetændelse – colitis og Crohns - belyst ud fra en række personlige beretninger fortalt af sygdomsramte og pårørende til forfatteren Jeanette Walberg Hjort.

I Sæt fokus på berøres relevante emner som: tiden omkring diagnosen, symptomer, tanker og følelser, medicin og bivirk­ninger, undersøgelser, identitet, arbejdsmarkedstilknytning, socialt samvær og begrænsninger, følgesygdomme, gravidi­tet, mestring, operation, angst og frygt, stomi, tabuisering, de svære oplevelser, ”ramthed”, pubertet, skole og uddannelse, fritid, psykolog, familie og pårørende.

Inden for emnet kroniske tarmsygdomme er litteratur med fokus på menneskers erfaringer med sygdommen sparsom, så bogen er et kærkomment supplement til den lægefaglige og faktuelle tilgang, som allerede findes.
Bogen henvender sig til alle med interesse for kroniske tarmsygdomme, her iblandt sygdomsramte, pårørende, sundheds – og plejepersonale og undervisere.
Sæt fokus på er med til at skabe et større kendskab til og forståelse for kroniske tarmsygdomme, som stadig flere rammes af, og som for mange er et tabubelagt emne. I dag lever 40.000 danskere med en kronisk tarmsygdom, og der kommer ca. 1500 nye tilfælde om året.

Pris: 65.- kr. ekskl. fragt.
Bogen er udgivet i samarbejde med Colitis-Crohn Foreningen, og kan bestilles på info@ccf.dk

Mere info: www.nybogomcolitisogcrohn.dk

Sidste nyt

21/06/18
De Uovervindelige er en tegneserie lavet af IBD patienter fra hele verden – til IBD patie ... 
 
07/06/18
Crohns sygdom og colitis ulcerosa er kroniske sygdomme ... 
 
28/05/18
CCF er medarrangør af debat om personligmedicin ... 
 
Gå til nyhedsarkiv
member
member
member